VORES BAGGRUND OG HISTORIE

Hos badekarsmaler har vi over 20 års erfaring, og vores rødder startede i Californien i USA.

Vi begyndte vores rejse for over 20 år siden med et familieejet selskab, som stadig kører den dag idag. Vi mere end 10 medarbejdere i USA som arbejder døgnet rundt for at servicere virksomheder og private samt en håndfuld emaljespecialister i teamet i Danmark.

Grundet min tilflytning til danmark for over 5 år siden, Grundet en kvinde naturligvis, Som jeg er gift og har barn med idag, så har jeg valgt at drage nytte af min ekspertise og ekspandere vores forretning til Danmark hvor vi ser et kæmpe behov for et alternativ til dyre renoveringer. Fakstisk er der ikke mange i Danmark som ved at man rent faktisk kan fornå sit badekar, fliser, gulv, brusekabine og ennda bordplader til at se ud som nyt igen med en re-emaljering – Og endda meget billigere end at skulle til at afinstallere gamle moduler, købe nyt for så at re-installere, som er en dyr process.

Jeg hedder Blake Hite medstifter af “Bath-Brite” i USA,. Jeg står for hele det danske marked. Jeg udfører selv en del af det praktiske arbejde, med mine 15 års erfaring, og er med til at give nye skinnende overflader på porcelæn, PWC (Plastik) samt støbejern.

Kontakt os endelig for en snak omkring hvad vi kan hjælpe dig med.

Med venlig hilsen

Blake Hite

Blake Hite