GARANTI – 3ÅR

Fuld tilfredshedsgaranti efter udført arbejde

1 – 3 års Garanti

Vi bruger produkter af høj kvalitet og vi har professionelle emaljemalere som gør deres arbejde yderst omhyggeligt, og derfor er vi heller ikke bange for at give garanti på det udførte arbejde.

Vi tilbyder nemlig 3 års garanti imod krakelering og afskalning, og skulle dette imod al foventning ske pga. at emaljen ikke har hæftet ordentligt, så kommer vi natuligvis ud og laver det. Men det har vi endnu aldrig prøvet! Vores produkter, det omhyggelige forarbejde, og de mange lags emaljerering gør at emaljen gerne skulle holde i op til 20 år.

Garantien dækker defekt i materialer og mangelfuldt udført arbejde i en periode på 3 år fra udført arbejde på alle badekar, brusekabier og fliser. Yderligere tilbyder vi 1 års garanti på bordplader og vaske. For at garantien er gyldig, skal vores anvisninger til vedligholdelse af det udførte arbjede.

Skulle i derimod selv komme til at gøre skade ved brug af slibende rengøringsmidler og anden utilegnet behandling af overfladen og lign. så er det naturligvis eget ansvar og garantien dækker ikke. Men tøv ikke med at give os et kald og så finder vi en løsning, så vi kan få udbedret skadet bedst mulig til din tilfredstillelse. Garantien er gældende for private kunder.

Til kommercielle lejligheder og komplekser tilbydes 1 års garanti på alt udført arbejde.