MALING AF BRUSENICHER

FÅ NY EMALJE PÅ FLISERNE I DIN BRUSENICHE – SOM NY IGEN!

UNDGÅ HØJ UDGIFT TIL NYE FLISER, NEDRIVNING & RE-INSTALLATION
GAMMLET TIL NYT PÅ 1 DAG
KLAR TIL BRUG PÅ 24 TIMER
HØJ KVALITET – LAV PRIS
3 ÅRS GARANTI
EN NY EMALJE HOLDER TYPISK 10-20 ÅR

VIL DU RINGES OP? - KLIK HER

MALING AF BRUSENICHE

Ny bruseniche på få timer

Græmmes du ved synet hver gang, du træder ind i din bruseniche for at få et bad? Der er ikke noget værre. Badeværelset er et af de få rum, vi har for os selv, og det er her, vi har mulighed for en pause fra dagens mange gøremål og konstante larm. Men hvis omgivelserne ikke spiller, er det svært at lade batterierne op. Heldigvis har vi løsningen: Maling. Hos Badekarsmaler har vi specialiseret os i maling af brusenicher og andre elementer på badeværelset, så du kan give rummet en overhaling på få timer – og allerede efter 24 timer kan du bruge det igen.

Ikke en hvilken som helst maling

Du kan naturligvis ikke bruge en hvilken som helst maling, når du maler fliser og badekar; der er krav til både slidstyrke, holdbarhed og vådrumssikring. Alt det tager vi højde for i vores arbejde, og derfor maler vi udelukkende med et produkt, der kaldes emalje. Vores emalje er et 2-komponent af højeste kvalitet og som giver lang holdbarhed. Med en ny emalje giver vi din bruseniche nyt liv, og resultatet er både professionelt, detaljeret og flot. Har du mod på at fortsætte istandsættelsen i resten af rummet, kan vi udarbejde en skarp pris på et samlet projekt.

Maling af bruseniche - Klik & læs mere

Maling af bruseniche

Har du overtaget en bolig, hvor badeværelset ikke er helt opdateret – og hvor brusenichen er beskidt og misvedligeholdt? Så er du garanteret allerede begyndt at overveje, hvor meget en istandsættelse mon kan koste – men vidste du, at vi kan male fliserne i din bruseniche, så den bliver så god som ny?

Dit badeværelse er en vigtig del af boligen, og det skulle gerne være et sted, hvor du kan trække dig tilbage og nyde den afslappede stemning og få ro i sindet. Men lige præcis dét kan være svært at opnå, hvis brusekabinen stråler af snavs og skidt, eller hvis flisernes farve bare hører til i en helt anden tid.

Heldigvis behøver du ikke at grave dybt i lommerne for at finde penge til en gennemgribende istandsættelse af badeværelset; vi kan nemlig male fliserne i din bruseniche. Faktisk kan vi også male dit badekar, dit gulv, din bordplade og din håndvask, hvis du ønsker det – og du får et professionelt, stilrent og lækkert look.

Hvordan gør vi?

Vi maler dine fliser med emalje – En 2-komponent af akryl og urethan – og resultatet bliver flotte, ensartede fliser, der holder på farven i mange år. Faktisk så mange at vi rask væk giver dig 3 års garanti på vores arbejde.

Hvad er emalje

Hvis vi tager den detaljeorienterede hat på, så er vors produkt et stærkt bindemiddel, der bruges i materialer som lim, maling, fugemasser og tætningsmaterialer, men hvis vi skal gøre det lidt mere forståeligt, så er det en vandtæt maling med ekstrem slidstyrke og høj rengøringsvenlighed.

Materialet har længe været anerkendt i industrien, men gennem de seneste år har det vundet større og større indpas i private hjem, og det skylde ganske givet, at det rummer en lang række fordele:

– Det er yderst slidstærkt, langtidsholdbart og modstandsdygtigt overfor snavs.

– Det er giver et unikt og stilrent look.

– Farvemulighederne er mange, og derfor kan du skabe et meget personlig look.

– Det kan males direkte på beton, cement, fliser og træ.

– Det er let at rengøre med almindelige rengøringsmidler.

Som nævnt giver vi 3 års garanti på vores arbejde med epoxy, men du kan roligt regne med, at levetiden på malingen er 10-20 år, hvis du vedligeholder den efter foreskrifterne.

Med en re-emaljering får du altså en bruseniche, der er så god som ny, og som ikke mindst holder sig flot i mange år frem.

Hvorfor male brusenichen?

De fleste, der har eller overtager en gammel og slidt bruseniche, tænker, at fliserne skal skiftes, hvis den skal blive flot igen. Mange overvejer ikke engang, at maling er en mulighed.

Men maling af brusenichen er i den grad en mulighed.

Endda en mulighed der er langt billigere end den traditionelle renovering, hvor gamle fliser pilles ned, væggen pudses op og klargøres og nye fliser sættes op. Lægger du dertil alt det arbejde, det kræver, vil du hurtigt forstå, hvorfor maling er en god idé; det er billigt og let.

Ser man bort fra prisen og effektiviteten et øjeblik, er der desuden den store fordel ved maling, at det giver dig mulighed for at skeje ud med lige præcis den farve, du allerbedst kan lide. De fleste går efter klassisk hvid, fordi det holder i mange år, men hvis du har mod på det, kan vi sagtens male din bruseniche i blå, gul, grøn, pink eller en hvilken som helst anden farve, du måtte ønske dig.

Er det gør-det-selv-arbejde?

Når vi taler om maling af brusenicher og fliser generelt, er der mange der spørger, om det ikke er noget, de kan gøre selv. Til det kan vi kun sige, at selvfølgelig kan du gøre det selv… men hvis du vil have garanti for et flot, professionelt stykke arbejde, skal du have hjælp af fagfolk.

Epoxymaling er en svær størrelse at arbejde med, hvis ikke du har prøvet det før. For det første skal det blandes efter eksakte forhold, og for det andet kommer der hurtigt synlige overgange – helligdage – hvis ikke malingen påføres med den rigtige teknik.

Gennem mere end 10 år har vi arbejdet professionelt med vores emalje produkter, og derfor ved vi præcis, hvordan produktet opfører sig i forskellige situationer, og vi har så godt styr på vores arbejde, at vi tør give dig 3 års garanti. Vi klarer naturligvis hele processen, hvis du vælger os til at løse din opgave; fra klargøring af fliserne til den afsluttende rengøring og oprydning.

Pris for maling af bruseniche

Prisen for maling af brusenicher starter ved DKK 1100,-/m2, men der er flere forskellige faktorer, der spiller ind, når vi afgiver et tilbud. Først og fremmest afhænger prisen af brusekabinens nuværende stand, af dine ønsker til maling og ikke mindst af omfanget af vores opgave – hvis der er tale om andet og mere end én brusekabine, kan vi muligvis lave et bedre tilbud.

Er du erhvervskunde, og har du brug for en samarbejdspartner til at istandsætte og vedligeholde dine badeværelser, fx på et hotel eller i en udlejningsejendom, så varetager vi gerne opgaverne. For vores faste kunder kører vi i hele landet, og vi udarbejder et særligt godt tilbud til faste kunder og større projekter.

Giv os et ring

Har du en bruseniche, hvor fliserne skal males – eller trænger hele dit badeværelse til en skånsom renovering – så kontakt os gerne med det samme. Jo tidligere vi kommer ind i processen, jo bedre kan vi vejlede dig om mulige løsninger.

Husk, at vores kompetencer spænder vidt. Vi har stor erfaring med maling af brusenicher, men vi har også mange års erfaring med maling af badekar, ligesom badeværelsesgulve er et område, vi ofte sætter i stand for vores kunder.

Uanset hvad din forespørgsel handler om, er det gratis og uforpligtende at indhente et tilbud hos os. Vi ved, at prisen er vigtig for dig, og derfor sætter vi en ære i at tilbyde skarpe priser uden at gå på kompromis med kvaliteten – og vi har fokus på altid at afgive et helt gennemsigtigt tilbud, så du ved præcis, hvad du skal betale, hvornår du skal betale og ikke mindst hvad du betaler for.

KENDER DU PROBLEMET?

BADEKAR MED FLG. PROBLEMER:

Slidtage

Misfarvning

Mug

Huller & ridser

11 +

Års erfaring

3247 +

Jobs udført

SÅDAN RENOVERER VI DIN BRUSENICHE

PROCESSEN A-Z

1 Afdækning

2 Afkalkning

3 Rengøring

4 Reparation

5 Slibning

6 Rengøring & aftørring

7 2-3 lag grunder

8 3-4 lag emalje

9 Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 50 24 18 10
(Mandag-Søndag kl. 8-18)

Klik & læs mere detaljeret om processen

Maling af badekar – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.Vi afkalker, affedter og rengører badekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™ .Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk  ætsning.Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glaNs og højglans

GAMMELT TIL NYT PÅ 24 TIMER

UNDGÅ UDSKIFTNING
FÅ NY OVERFLADEBEHANDLING

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

11 års erfaring

Emalje af højeste kvalitet

Op til 20 års levetid

Weekendarbejde kan udføres

SPAR PENGE & TID – FÅ NY EMALJE VI KAN HJÆLPE DIG!

BLIV KONTAKTET AF EN VORES SPECIALISTER – GRATIS & UFORPLIGTENDE.


    Ring mig op hurtigst muligtJeg accepterer privatlivspolitik