MALING AF BADEKAR (EMALJERING)

PROFESSIONEL EMALJERING PÅ HELE SJÆLLAND
BADEKAR, JACUZZI, VÆG- OG GULVFLISER, VASKE MM.
KLAR TIL BRUG PÅ 24 TIMER
HØJ KVALITET – LAV PRIS
3 ÅRS GARANTI
EN PROFESSIONEL RE-EMALJERING OP TIL 10-20 ÅR

KLIK & FÅ ET UFOPLIGTENDE TILBUD

Emaljering af badekar
(Maling af badekar)

Maling/Emaljering af badekar

Nyt liv til dit badekar

Med en emaljering kan du opdatere dit badekar, så det stråler på ny. Du kan give det livet tilbage, så du kan bruge det igen, og du kan gøre det uden at bruge alt for mange penge. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Hos Badekarsmaler har vi specialiseret os i at give nyt liv til slidte badekar ved hjælp af en teknik, der hedder emaljering. Kort sagt maler vi dit badekar med en emalje, der lægger sig som en slidstærk og rengøringsvenlig belægning på dit kar – og vi sørger selvfølgelig for at foretage et grundigt forarbejde, så tidligere slitage ikke kan ses, når vi har udført vores arbejde.

Reparation af badekar

Nyt liv, ny glæde

Giv dit badekar nyt liv med en emaljering, og oplev den glæde, der følger med, når du sætter dig i det varme vand og ser det flotte badekar. Lyder det ikke skønt? Ny Emalje har gennem mange år renoveret badekar ved hjælp af emalje, og gang på gang oplever vi kundernes store glæde, når de ser resultatet – og den glæde vil vi også gerne se hos dig. Emaljering betyder kort fortalt, at vi maler dit badekar, så tidens spor slettes. Hverken slitage, ridser, mug eller afskallet maling spiller en rolle; når vi er færdige, stråler dit badekar, som var det nyt og det bedste af det hele er at vi sparer dig for en masse tid og penge i forhold til alternativet.

Emaljering af badekar - Klik & Læs mere

Maling af badekar (Emaljering af badekar)

Det kræver et dybt greb i lommen at skifte et slidt badekar, og derfor lever mange med det skæmmende udseende. Med en emaljering giver du badekarret nyt liv, så du snart kan nyde roen i det fyldte kar igen.

Har du et badekar, du aldrig bruger, fordi det efterhånden er så slidt og medtaget, at du ikke kan sætte fødderne i det? Eller har du netop overtaget et nyt hjem, hvor badekarret er helt igennem ødelagt af årenes slid?Du behøver ikke smide det ud!Og det er heller ikke nødvendigt at købe et nyt badekar. Det gamle badekar kan renoveres med en såkaldt emaljering – eller re-emaljering som det også kaldes – så det bliver så godt som nyt.

Hvad er emaljering af badekar?

For mange mennesker er “emaljering” (og “re-emaljering”) ukendte begreber. Ikke desto mindre er det en anerkendt teknik til at foretage reparation af badekar på en skånsom og effektiv måde.Når vi foretager en emaljering, “maler” vi overfladen med en 2-komposit emalje af akryl og urethan af højeste kvalitet, der giver en meget slidstærk og vandtæt overflade, og som ikke mindst får dit badekar til at se ud som nyt. Det typiske valg falder på klassisk hvidt, men hvis du ønsker det, kan vi naturligvis male dit badekar i forskellige tonenuancer af hvid så det passer til feks håndvasken, hvis man ønsker dette.Det lyder som et omstændeligt projekt, men faktisk er processen forholdsvis hurtig. Arbejdet udføres på samme dag, og du kan bruge dit badekar allerede efter 24 timer.

Reparation af badekar

Står du med et gammelt badekar, spørger du garanteret dig selv, om det kan betale sig at reparere det. Om det ikke er lettere at købe et nyt eller måske endda droppe at have et badekar. Vores erfaring er, at det ikke er lettere. Det er besværligt og tungt, og så er der særligt én grund, der vægter ekstra højt hos folk, der vælger at reparere badekarret: Prisen.Det er dyrt at skifte et badekar. Det løber hurtigt op i flere tusinde kroner, når du skal købe et nyt – og det er kun for selve badekarret. Derudover er der udgifter til fjernelse af det gamle badekar og montering og installation af det nye.Du slipper altså ikke bare for at grave dybt i lommen, du undgår også alt besværet med bortskaffelsen af det gamle kar.

Kan dit badekar repareres?

Er du usikker på, om dit badekar overhovedet kan repareres – om emaljering er en mulighed i dit tilfælde – så kan du roligt slå koldt vand i blodet.I langt de fleste tilfælde kan en re-emaljering løse dine problemer. Ridser, fliger og huller i badekarret er ingen forhindring, og det samme gælder for almindelig slitage, misfarvninger og mug.I løbet af få timer kan vi genskabe kvaliteten på dit badekar, så det føles som nyt.

Høj kvalitet er afgørende

Når vi udfører en re-emaljering af dit badekar, bruger vi som nævnt en emalje, der sprayes på. Det betyder, at belægningen bliver helt klat og fin på overfladen, og du vil ikke opleve penselsstrøg eller maling, der løber.Kvaliteten er altafgørende for at du får en god oplevelse med renoveringen af dit badekar, og derfor anvender vi udelukkende materialer som er testet igennem mange år, som er af god kvalitet, ligesom vi udfører vores forarbejde grundigt.Den typiske proces ved reparation af badekar ser således ud:– Afdækning– Rengøring– Reparation og udbedring– Slibning– 2-3 lag grunder– 3-4 lag emalje– Oprydning og rengøringVi giver dig 3 års garanti på arbejdet, og din nye emalje holder typisk 10-20 år, så du har et flot badekar mange år frem.

Private boligejere

En reparation af badekar er ikke kun for store udlejningsvirksomheder og boligforeninger, det er bestemt også et produkt, der er rettet mod den enkelte boligejer.Hos os er ingen opgave for lille, og derfor maler vi gerne dit badekar, selvom du kun har et enkelt. Vi skelner ikke mellem store og små opgaver, og vi går til alle projekter med samme professionelle engagement.

Hoteller og boligselskaber

For hoteller såvel som boligselskaber er det essentielt at kunne tilbyde kunderne et flot og velbevaret badeværelse – og her nytter det ikke, at badekarret er slidt og trist at se på.Badekarsmaleren tager service til et helt nyt niveau, når vi håndtere dine badeværelser. Vi arbejder i hele Danmark for faste partnere, og du har mulighed for at få en ekstra skarp pris, hvis vi indgår en fast aftale om løbende arbejde eller du har en større ordre på hånden.Er du håndværker, og har du brug for hjælp hos en kunde, så er du også meget velkommen til at kontakte os.

Pris på emaljering af badekar

Det er svært at give et umiddelbart prisoverslag på en re-emaljering af et badekar, da vores opgaver sjældent er ens. Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen: badekarrets nuværende stand, ønsker til farve, størrelsen på opgaven for bare at nævne nogle få.Som udgangspunkt siger vi dog, at prisen starter ved 5000,- eksl. momsØnsker du at få et tilbud på din renovering, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det er gratis og uforpligtende, og vi tager meget gerne en snak om dine muligheder, inden du beslutter dig.Ring på 50 24 18 10 eller send en mail til tilbud@badekarsmaler.dk – så hører du fra os hurtigst muligt.

Fliser, gulve, bordplader og brusenicher

Når du går med overvejelser om at male dit badekar, så er det værd at huske, at hele badeværelset principielt set kan renoveres med en ny emalje – og vi hjælper dig meget gerne!Det er en dyr og besværlig proces at skifte fliserne på badeværelset – eller i køkkenet for den sags skyld – så hvorfor ikke spare besværet og male dem med et emaljeprodukt af høj kvalitet i stedet? Og det er ikke kun fliserne, der kan males; gulvet, bordpladen og brusenichen kan få samme tur og i løbet af meget få dage og næsten ingen besvær, har du et badeværelse, der er så godt som nyt – og som holder i mange år.Emaljen kan bruges i de fleste tilfælde, hvor slid, misfarvning, mug, huller og ridser skæmmer udseendet, og det er en enkel og effektiv teknik, der giver nyt liv til en pris, hvor de fleste kan være med.

KENDER DU PROBLEMET?

BADEKAR MED FLG. PROBLEMER:

Slidtage

Misfarvning

Mug

Huller & ridser

11 +

Års erfaring

3000 +

Jobs udført

SÅDAN RENOVERER VI DIT BADEKAR

PROCESSEN A-Z

1 Afdækning

2 Afkalkning

3 Rengøring

4 Reparation

5 Slibning

6 Rengøring & aftørring

7 2-3 lag grunder

8 3-4 lag emalje

9 Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 26 14 25 53 (Mandag-Søndag kl. 8-18)

Klik & læs mere detaljeret om processen

Maling af badekar – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.Vi afkalker, affedter og rengører badekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™ .Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk  ætsning.Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glaNs og højglans

GAMMELT TIL NYT PÅ 24 TIMER

UNDGÅ UDSKIFTNING – FÅ NY OVERFLADEBEHANDLING

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

11 års erfaring

Emalje af højeste kvalitet

Op til 20 års levetid

Weekendarbejde kan udføres

SPAR PENGE & TID – FÅ NY EMALJE VI KAN HJÆLPE DIG!

BLIV KONTAKTET AF EN VORES SPECIALISTER – GRATIS & UFORPLIGTENDE.


    Ring mig op hurtigst muligtJeg accepterer privatlivspolitik