MALING AF BADEVÆRELSESGULV

FÅ NY OVERFLADE PÅ BADEVÆRELSESGULVET – SOM NYT IGEN!

UNDGÅ HØJ UDGIFT TIL NYE FLISER, NEDRIVNING & RE-INSTALLATION
GAMMLET TIL NYT PÅ 1 DAG
KLAR TIL BRUG PÅ 24 TIMER
HØJ KVALITET – LAV PRIS
3 ÅRS GARANTI
EN NY EMALJE HOLDER TYPISK 10-20 ÅR

VIL DU RINGES OP? - KLIK HER

MALING AF BADEVÆRELSESGULV

Når gulvet trænger til en kærlig hånd

Uanset hvilke ting, du omgiver dig med, er det umuligt at skabe en afslappet og varm atmosfære, hvis dit gulv ikke spiller. Hvis det er slidt, gammelt eller grimt, og det bare ikke passer ind. Er det situationen hjemme hos dig, kan du med fordel overveje at give gulvet en kærlig hånd; en nænsom renovering som ikke koster alverden. Vi taler naturligvis om maling. Hos Badekarsmaler maler vi meget mere end det, vores navn antyder, og derfor kan vi også tage hånd om dit badeværelsesgulv. Vi giver det nyt liv, så du kan skabe lige præcis den stemning, du drømmer om.

Mulighederne er mange

Når vi maler dit badeværelsesgulv, sker det ikke med en hvilken som helst maling. Vi bruge emalje – og mere præcist et 2-komposit rpodukt af meget høj kvalitet – og det er naturligvis vådrumsgodkendt, slidstærkt og yderst rengøringsvenligt. Men der er flere fordele ved emalje end de praktiske; det kan også bruges til at male dit badekar, dine fliser, din håndvask og din bordplade. Mulighederne er i den grad uendelige, og du kan endda vælge mellem alle regnbuens farver og på den måde skabe et unikt badeværelse, der afspejler din personlighed og din stil. Det er enkelt og effektivt, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Klik & læs mere - Maling af badeværelsesgulv

Professionel maling af badeværelsesgulv

Trænger dit badeværelsesgulv til en opfriskning, men kan du ikke overskue at pille det gamle op og lægge et nyt? Så er en re-emaljering måske løsningen; det bliver flot, stilrent og lækkert…. og så er det yderst holdbart.

Det er dyrt at skifte gulvet på et badeværelse, og der er mange ting, man skal tage højde for, fordi det er et vådrum. Derfor lader mange være, selvom gulvet virkelig trænger til en overhaling.

Og det er en skam!

Med et specielt og gennemtestet produkt kan vi male dit gulv, så det bliver som nyt, og malingen er ikke bare slidstærk og yderst rengøringsvenlig – den er også vandtæt og egnet til vådrum.

Vi maler dine gulve, uanset om du er privat- eller erhvervskunde, og vi garanterer et flot og professionelt resultat, der holder i mange år. Faktisk giver vi 3 års garanti på arbejdet, og du kan forvente, at levetiden på dit nye gulv er 10-20 år, hvis du behandler det efter foreskrifterne.

Hvad er emaljemaling?

Til maling af badeværelsesgulv bruger vi altid et 2-komposite af akryl og urethan – som også bruges i industien – og det gør vi, fordi materialet er holdbart, slidtstærkt, rengøringsvenligt og vandtæt. Og så egner det sig både til det private badeværelse, men også til store baderum på institutioner eller i erhvervslivet.

At vores produkt er 2-komponent betyder, at produktet består af to dele; maling og en hærdende substans. Når de to ting blandes efter eksakte forhold, får du en stærk maling, der egner sig til alt fra badeværelsesgulve til fliser, badekar og bordplader.

Der er mange fordele ved at bruge emalje til at male dit badeværelsesgulv:

– Det kan bruges på beton, cement og fliser.

– Ofte kan det males direkte ovenpå den nuværende overflade.

– Det er slidstærkt, langtidsholdbart og modstandsdygtigt overfor skidt og snavs.

– Det er let at rengøre med almindelige rengøringsmidler.

– Det giver et stilrent og enkelt look, som passer perfekt til den nordiske indretning.

– Det er betydeligt billigere end at skifte gulvet.

Hvorfor vælge at male gulvet?

Hos badekarsmaler oplever vi, at det for mange kan virke grænseoverskridende at male badeværelsesgulvet. Spørgsmål som “Kan det nu også holde?” og “Må man gerne male i et vådrum” bliver ofte stillet, og til begge dele kan vi naturligvis svare ja.

Vores emaljemaling er et yderst slidstærkt materiale, der holder i rigtig mange år, hvis du vedligeholder det korrekt, og den maling, vi bruger, er naturligvis godkendt til vådrum.

Hvis du sammenligner maling af badeværelsesgulv med en traditionel gulvrenovering, hvor de gamle fliser skal op, undergulvet jævnes og klargøres og de nye fliser skal på, så er maling en effektiv og tidsbesparende proces, der ikke er i nærheden af at koste det samme – og så giver det samtidig et moderne og stilrent look, så du ikke går på kompromis med udseendet.

Kan du selv male badeværelsesgulvet?

Flere steder kan du selv købe produkter, såsom epoxymaling, og derfor er det nærliggende at spørge, om du selv kan male dit badeværelsesgulv. Vi anbefaler det aldrig. Først og fremmest fordi det kræver know-how, fingersnilde og det rigtige udstyr at blande epoxymalingen rigtigt, og dernæst fordi det kræver øvelse og erfaring at male gulvet, så det bliver glat og ensartet uden tydelige overgange. Iøvrigt er vores 2-komponent produkt hårdere og mere holdbart end epoxy.

Hos Badekarsmaler har vi mange års erfaring med vores produkter, og vi maler meget gerne dit gulv, så det bliver så godt som nyt. Vi dækker naturligvis grundigt af, ligesom vi renser og sliber det nuværende gulv, hvis det er nødvendigt – og vi rydder altid op efter os.

Pris for maling af badeværelsesgulv

Som udgangspunkt starter prisen for maling af badeværelsesgulv ved DKK 1100,-/m2, men den endelige pris afhænger altid af flere forskellige faktorer. Derfor er vi nødt til at se dine gulve eller tale med dig i telefonen, inden vi kan udregne den eksakte pris.

De ting, vi kigger på, er blandet andet gulvets nuværende stand, antallet af kvadratmeter og størrelsen på den samlede opgave; er det kun 5 m2 gulv, vi skal male, eller er det en del af en større renovering, hvor vi løser flere opgaver for dig.

Er du erhvervskunde tilbyder vi desuden skarpe priser i forbindelse med kontinuerlig istandsættelse og vedligeholdelse af dine badeværelser, og vi kører i hele Danmark for vores faste kunder.

Gennemgribende renovering af badeværelset

Vores emalje kan først og fremmest bruges til maling af badeværelsesgulve, men vidste du, at vi bruger samme produkt, når vi maler dit badekar, din håndvask eller dine fliser? Der er mange muligheder, og hvis du ønsker det, kan vi foretage en gennemgribende renovering af dit badeværelse ved hjælp af vores produkt – og du får ikke bare et slidstærkt og rengøringsvenligt badeværelse, men også et rum, hvor helheden springer i øjnene.

Når det kommer til badekar, er klassisk hvid den foretrukne farve, men farvepaletten er stor, og derfor kan du skabe dit helt eget, personlige udtryk på badeværelset med epoxy. Vi varetager hele processen, så du får et professionelt og flot resultat.

Og så er det selvfølgelig værd at have i baghovedet, at en istandsættelse med epoxy er langt billigere og betydeligt hurtigere end den traditionelle renovering, hvor alle materialer skal pilles ned og køres væk, inden rummet kan klargøres og det nye inventar sættes op.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for at kende den eksakte pris på maling af dit badeværelsesgulv, inden du beslutter dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi udarbejder gerne et tilbud, og det er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig.

Du er også velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du er usikker på, om epoxy er den rette løsning for dig. Vi tager gerne en snak om dine muligheder, går i dybden med produktet og viser dig forskellige farveprøver.

Vi er klar over, at prisen altid spiller en væsentlig rolle i et renoveringsprojekt, og derfor lægger vi os i selen for at give dig et så gennemsigtigt tilbud som muligt. På den måde ved du præcis, hvor meget du skal betale, hvornår du skal betale og hvad du får for dine penge – og ikke mindst hvad du kan forvente af os i et samarbejde om dit badeværelse.

KENDER DU PROBLEMET?

BADEKAR MED FLG. PROBLEMER:

Slidtage

Misfarvning

Mug

Huller & ridser

11 +

Års erfaring

3000 +

Jobs udført

SÅDAN RENOVERER VI DIT BADEKAR

PROCESSEN A-Z

1 Afdækning

2 Afkalkning

3 Rengøring

4 Reparation

5 Slibning

6 Rengøring & aftørring

7 2-3 lag grunder

8 3-4 lag emalje

9 Oprydning og rengøring

Ring og få et uforpligtende tilbud

Tlf: 50 24 18 10
(Mandag-Søndag kl. 8-18)

Klik & læs mere detaljeret om processen

Maling af badekar – Start til slut

Vi begynder naturligvis med at afdætte dele af badekaret som ikke skal have behandling, Blandingsbatteri, bundprop og omkringværende elementer og vægge.Vi afkalker, affedter og rengører badekaret – porcelæn, glasfiber eller tidligere emaljeret badekar med Microclean ™ .Afhængigt af hvilken type af badekar og materiale, vil overfladen derefter være ætset eller slibes.Såfremt dit badekar tidligere har været re-emaljeret skal den gamle belægning fjernes med manuel/fysisk kraft eller ved kemisk  ætsning.Når overfladen er blevet rengjort og ætset, reparerer vi overfladen efter behov med en special patenteret bindende filler.Vi påfører her et patenteret hæftemiddel for at give den optimale vedhæftning til badekaret.Til selve emaljereing af badekaret bruger vi en ultragrip lakering som har en ekstremt holdbart overflade – Med garanti!Denne toplak er internationalt førende i branchen og kendt for en god glans, høj slidstyrke og stærk finish.For et yderst holdbart akrylfinish brugervi et IsoFree system som er isocyanat-fri og er hurtigtørrende. IsoFree systemer er det foretrukne belægningssystem til professionelle badekarsmalere, der har overfølsomhed eller bekymring for isocyanater.Lakken fås i semi-glaNs og højglans

GAMMELT TIL NYT PÅ 24 TIMER

UNDGÅ UDSKIFTNING – FÅ NY OVERFLADEBEHANDLING

3 års garanti

Klar til brug på 24 timer

11 års erfaring

Emalje af højeste kvalitet

Op til 20 års levetid

Weekendarbejde kan udføres

SPAR PENGE & TID – FÅ NY EMALJE VI KAN HJÆLPE DIG!

BLIV KONTAKTET AF EN VORES SPECIALISTER – GRATIS & UFORPLIGTENDE.


    Ring mig op hurtigst muligtJeg accepterer privatlivspolitik